Spoštovani,

v družbi BAM UPRAVLJANJE d.o.o pozorno spremljamo problematiko širjenja okužbe s koronavirusom in navodila pristojnih institucij. Izvajamo vrsto ukrepov z namenom obvladovanja tveganj in preprečevanja širjenja okužbe. S posebno skrbnostjo izvajamo in nadzorujemo procese dejavnosti družbe, vse z namenom zagotavljanja nemotenega delovanja.

Zaradi preprečevanja možnosti širjenja okužb s Koronavirusom (SARS-CoV-2) v skladu z vladnimi uredbami in priporočili GZS ZPN ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) vas zato obveščamo, da smo sprejeli naslednje ukrepe, ki veljajo do preklica in sicer: 

  • omejujemo fizični stik s strankami,
  • od ponedeljka dne, 16. 3. 2020, omejujemo vstop v poslovne prostore našega podjetja (Partizanska cesta 5, 2000 Maribor), 
  • zbori etažnih lastnikov in sestanki sklicani za čas do vključno 5.4.2020 so prestavljeni na drug termin. O novem terminu bomo etažne lastnike obvestili.

Gre za preventivni ukrep, s katerim bomo preprečili prekomerni stik z ljudmi v zaprtih prostorih in s tem morebitno širjenje virusa.

Ne glede na navedeno, smo za vas dosegljivi preko: 

  • telefona v času uradnih ur (ponedeljek, sreda, petek od 8.00 do 10.ure in sreda od 14.00 do 16.00 ure na 02 22 80 541) in nujna intervencija (041 994 400),
  • elektronske pošte (info@bam-u.si)

V kolikor je osebni sestanek nujno potreben, se o tem prosim predhodno telefonsko uskladite s skrbnikom vaše stavbe. 

Zaradi možnega širjenja okužb s koronavirusom vas prosimo, da naše obvestilo sprejmete z razumevanjem. Ključne informacije o koronavirusu in preventivnih ukrepih, si lahko preberete na spletni strani NIJZ:

https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov 

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodila_higiena-rok_splosna-javnost.pdf 

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodila_higiena-kaslja_0.pdf 

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/koronavirus3a.pdf 

https://www.gov.si/assets/vlada/Koronavirus-zbirno-infografike-vlada/Infografike/Sum_na_okuzbo_s_koronavirusom_SARS-COV-2.pdf 

Vse dobro vam želimo in ostanite zdravi!