Zasebnost

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

VARNOST OSEBNIH PODATKOV

Varstvo osebnih podatkov je bistvenege pomena predvsem zato, ker podatke uporabljamo za zagotavljanje ustreznejših storitev in podajanje informacij naročnikom. Uredba GDPR, ki jo je sprejela Evropska unija, narekuje visoke standarde, ki določajo, kako se vaši podatki zbirajo, hranijo in omogoča zahtevo za izbris in mnogo več. V skladu z zakonodajo in našim zavedanjem pomembnosti področja smo pripravili pojasnila o varnosti vaših podatkov in pravicah, ki jih imate kot lastnik podatkov.

KAJ SO OSEBNI PODATKI

Osebni podatki so podatki, ki se nanašajo na posameznika in obliko izraženosti in vas je s pomočjo le teh mogoče identificirati.Primeri osebnih podatkov so ime, elektronski naslov, telefonska številka, in podobno. Obstajajo pa tudi druge posebne oblike osebnih podatkov. Upravljavec osebnih podatkov je podjetje BAM Upravljanje d.o.o., Partizanska cesta 5, 2000 Maribor.

KJE HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE IN ZA KOLIKO ČASA

Osebni podatki, ki jih pridobimo od vas na podlagi vašega izrecnega soglasja, so shranjeni v elektronski ali fizični zbirki podatkov. Zbirke so ustrezno tehnično zavarovane in dostop do njih imajo le pooblaščeni zaposleni znotraj podjetja. Osebni podatki, ki nam jih digitalno posredujete se shranjujejo pri nas lahko pa tudi pri podjetjih, katerih orodja uporabljamo. Sodelujemo izključno z preverjenimi ponudniki takšnih orodij. Osebne podatke hranimo do trenutka, ko nam sporočite, da ne soglašate več s hranjenjem in obdelavo osebnih podatkov oziroma točiko časa, kolikor narekuje zakonodaja.

ZBIRANJE, OBDELAVA IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke zbiramo, z njimi upravljamo in obdelujemo le za zakonsko določene namene ali na podlagi vašega izrecnega soglasja. Podatki, zbrani s soglasjem, so v prvi vrsti namenjeni komunikaciji z vami in izboljšanju storitev. Vsekakor se zavezujemo, da vaših osebnih podatkov ne bomo delili ali prodali tretjim osebam.

VAŠE PRAVICE

Kadar koli imate pravico preklicati dano soglasje za obdelavo osebnih podatkov. Prekličete lahko pravico za posamezen namen ali za vse namene obdelave osebnih podatkov, s katerimi ste predhodno soglašali. V primeru preklica soglasja nas kontaktirajte. Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov v zvezi z vami do vašega preklica ter uporabo osebnih podatkov za zakonsko določene namene.

  • Pravica do izbrisa ali spremembe osebnih podatkov
  • Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov
  • Pravica do prenosljivosti vaših podatkov
  • Pravica do ugovora

KONTAKTNI OBRAZEC

Osebnih podatkov ne shranjujemo na strežnik, saj se ti direktno posredujejo na elektronsko pošto podjetja BAM Upravljanje d.o.o., oziorma posameznega zaposlenega preko kontaktnih obrazcev dostopnih v odseku “Vodstvo”. S pomočjo obrazca se posredujejo zgolj vnešeni podatki preko kontaktnega obrazca, katere boste vnesli v obliki imena, elektronsko pošto, vsebine sporočila, privolitev in podobno. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo ter vam zagotavljamo, da teh osebnih podatkov ne uporabljamo za druge namene.

OGROŽENOST VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Popolne zaščite in varnosti ni, saj obstaja možnost, da smo tarča vdora v sistem ali se znotraj sistema zgodi nepričakovana napaka, ki lahko ogrozi varstvo vaših osebnih podatkov. V primeru ogrozitve varstva vaših osebnih podatkov in povzročitve morebitnega tveganja vaših pravic, vas bomo o tem obvestili.

PIŠKOTKI

Ta spletna stran vsebuje piškotke.
Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in za analize našega prometa. Če želite še naprej uporabljati našo spletno stran, se morate strinjati z uporabo piškotkov.